Åhus Gästgivaregård och Pine Restaurant är stolta över att presentera Patrick Tribo som vår nya VD. Med ett starkt fokus på en spännande och utvecklande framtid är vi oerhört glada och entusiastiska över att få med Patrick på denna resa. Vi ser fram emot att Patrick med team kommer att ta våra verksamheter till nästa nivå.

 

Patrick Tribo tillför en imponerande erfarenhet till våra anläggningar. Han kommer senast från Åhus Seaside, där han som VD haft en betydande roll i att utveckla deras verksamhet. Hans gedigna bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen inkluderar framstående positioner på både Scandic och Strawberry, där han bland annat varit ansvarig för mat- och dryckesavdelningarna. Patricks kunskap och ledarskap kommer att bli en ovärderlig tillgång i vår fortsatta utveckling.

 

Detta är ett viktigt steg för att stärka och utveckla våra verksamheter, som vuxit snabbare än vi förväntat oss. ”Vi ser fram emot att bygga ett långsiktigt och hållbart team som kan fortsätta att utveckla både våra anläggningar och destinationen Åhus. Tillsammans med Mattias Olsson, Jesper Sandqvist och resten av personalen är vi övertygade om att Patrick kommer att spela en nyckelroll i att ytterligare stärka lyfta Åhus Gästgivaregård och Pine Restaurant samt Åhus som en attraktiv destination för både turistnäringen och lokalsamhället.” Carl-Henrik Dahlqvist

 

Vi är oerhört glada över att ha Patrick hos oss och vill passa på att hälsa honom varmt välkommen till Åhus Gästgivaregård och Pine Restaurant. Patrick kommer att börja hos oss den 1 november.